Læs mere

Om Os

Ved vandkunsten I centrum af København har vi åbnet en lille autentisk Cocktail Tea bar, der servere de originale variationer af den Taiwanske Te kulturs teer lige fra den oprindelige bubble tea over den videre udvikling af pearl milk tea, til nutidens cocktail te.

Cocktail Tea baren er ejet og drevet af Taiwanske Natalie og hendes Danske mand André, og der gjort en ære i at serverer en cocktail te der smager af te.

I baren har vi 7 sidde pladser hvor man kan sidde og nyde sin te og evt. få en hyggelig sludder om alt mellem Taiwan og Danmark, eller man kan tage den smarte te med da den bliver serveret i en forseglet kop.

Koncept / Oprindelse:

Den første cocktail te har sin oprindelse i Taiwan hvor et te hus begyndte at shake sin overskydende te med isterninger og sukker/honning til en svalende kold drik. Hvilket giver et fint lag skum på toppen deraf navnet bubble tea, det var også i denne periode at drikken først bredte sig til de vestlige lande og derfor bedst er kendt som bubble tea eller boba tea her, i Taiwan udviklede drikken sig og der kom Tapioca perler og creamer i teen man begyndte nu at kalde det pearl milk tea, men udviklingen fortsatte og i dag kan man få en te blandet med frugt juice og en variation af toppings lige fra de oprindelige Tapioca perler over aloe vera, kokos og jelly til det sidste nye som er juice balls.

Taste Of Taiwans Mission er at lave en original Cocktail te der smager af te.

Det er i dag er det et håndværk at lave en god cocktail te da flere faktorer spiller ind på den endelige smagsoplevelse og hos Taste Of Taiwan er intet overladt til tilfældighederne teen bliver brygget ved den rette temperatur, i det rette blandingsforhold i den rette tid. Te, juice, is, creamer bliver mixet i det rette forhold under hensyntagen til hvilken topping man vælger.

Taste Of Taiwans Strategi er aldrig at gå ned på kvaliteten.

Hos Taste Of Taiwan har vi valgt at gå uden om de store internationale leverandører, og importerer alle varer fra en lille leverandør fra cocktail teens hjemby Taichung, hvor kvalitet er vigtiger en kvantitet, det bevirker at der er et tæt samarbejde om at levere et unikt produkt med det originale islæt fra Taiwan.

Taste Of Taiwans Vision er at få Dansken til at drikke Cocktail Te.

Så er du frisk på at prøve noget nyt og spændende der dækker genren mellem kaffebaren og juicebaren, så besøg Taste Of Taiwan der i de varme måneder anbefaler i forfriskende kold cocktail te og de kolde måneder anbefaler en dampende varm tea latte, en oplevelse du kan dele med dine venner, date eller familie og som du kan tage med i biffen, parken, på stranden, hjem eller bare en shoppetur på strøget.